Algemene informatie

DE GROEPSACCOMMODATIE VAN WATERSPORTCENTRUM ’t GARIJP

Op zoek naar een fraaie locatie voor uw bedrijfstraining? Voor een familiereünie of vriendenweekend? Misschien zoekt u wel een fijne plek voor een school- of personeelsreisje.   Dan is onze groepsaccommodatie ideaal! In de weekenden van mei, juni en september bent u overigens wel verplicht vijf valken of sloepen te huren in combinatie met de accommodatie (zie prijslijst bootverhuur).

Zelf doen of u laten verzorgen?
Geen zin in koken? Of regelt u het toch liever zelf? Bij ons kunt u kiezen. Zo kunt u de groepsaccommodatie huren op basis van zelfverzorging. U beschikt dan over een compleet ingerichte keuken. Wij kunnen uw maaltijden echter ook verzorgen. Afhankelijk van uw budget stellen wij graag diverse menusuggesties voor. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch of brunch. En of u nu kiest voor een stamppotmaaltijd of een uitgebreid warm en koud buffet… Wij regelen het voor u! Drankbestelling dient u via Watersportcentrum ’t Garijp te doen. Neemt u toch zelf dranken mee? Dan berekenen wij € 4,50 p.p. per weekend of € 7,50 p.p. voor een (mid)week extra als ‘kurkengeld’.

De boerderij
Het kan niet anders. In de gezellige sfeer van deze locatie voelt u zich direct thuis! De oude boerderij heeft een sfeervol dagverblijf met een grote openhaard en een knus ingerichte bar. Aan de kopse kant van de boerderij ligt ons terras met uitzicht op een groot gedeelte van de vloot. Maar ook bent u hier verzekerd van een fraaie doorkijk over het mooie Friese landschap naar het Sneekermeer.

Slaapkamers
Na een actieve dag is het heerlijk slapen… In de boerderij bevinden zich drie kamers met acht bedden en drie kamers met zes bedden. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel. Verschillende douche- en toiletvoorzieningen liggen verspreid over het gebouw. Komt u met een groep van meer dan veertig personen? Dan maken wij een direct aangrenzend slaapgedeelte voor u gereed. Hier bevinden zich nog eens vijf kamers met elk zes bedden en een acht persoons kamer. Zo komt het totaal op 78 bedden In dit aangrenzende gedeelte zijn ook toiletten en douches. Bijna alle bedden zijn stapelbedden.

Keuken
Ook de innerlijke mens moet aan zijn trekken komen! Daarvoor bevindt zich in de boerderij een keuken met diverse apparatuur. Een koelkast, snijmachine, heteluchtoven, elektrische grillbakoven, koffiezetapparaat, een grote professionele afwasmachine, twee grote industriegasbranders en een gasfornuis met vier pitten staan tot uw beschikking. Natuurlijk is er ook een compleet inventaris aan pannen, kopjes, borden en bestek aanwezig.

 Verder te huur
Naast de sloepen en de valken, is er de mogelijkheid om voor kinderen ( tot ca. 12 jaar)optimisten te huren. Verder is kanoverhuur op aanvraag mogelijk. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor het krijgen van zeilinstructie.

Boven in de boerderij bevindt zich nog een sfeervolle ruimte (zolder) die in overleg beschikbaar is.